martes, 15 de septiembre de 2015

XI Concurs de Fotografia TorrentJove

Dirigit a joves entre 16 i 35 anys, en el termini obert de presentació dels treballs i finalitza el dia 19 d'octubre de 2015.
Pots presentar fins a un màxim de 3 fotografies, originals i no premiades en un altre concurs, aquestes fotos poden ser cadascuna de diferent modalitat o de la mateixa, però no es podran rebre més de tres fotos en total per part del mateix autor.


TEMA

Enguany, el concurs promou la defensa mediambiental, el respecte a la naturalesa i el dret al tracte digne dels éssers vius. Immortalitza els teus millors enquadraments i envia belles imatges inspiradores, que plasmen i interpreten la biodiversitat, captant moments i situacions que puguen sorprendre'ns.
Les fotografies que es presenten han de mostrar el comportament dels animals (insectes, aus, mamífers…) a través de retrats o escenes d'acció, reflectint amb fidelitat les situacions naturals i l'originalitat de l'entorn –natural, rural, urbà-.


MODALITATS
Pots presentar-te a una o a les dues següents:

1. Imatges d'animals en el seu hàbitat natural, composicions a l'entorn de la naturalesa.
2. Imatges en la seua relació amb l'ésser humà, en l'espai domèstic (en el mitjà rural, en la llar, en la ciutat).

No s'acceptaran arxius amb continguts contraris al dret a l'honor o a la pròpia imatge. En definitiva, es rebutja qualsevol manifestació irrespectuosa i de maltractament.


COM I ON PRESENTAR LES FOTOS
Les obres es presentaran en format digital jpg. El títol de l'arxiu serà el mateix que el títol de l'obra. Es recomana que les fotografies enviades tinguen una resolució a 300 ppp.

Envia les teues fotos a: torrentjovefoto@gmail.com


NO OBLIDES INDICAR en el cos del correu: Títol de la fotografia i les teues dades com a autor o autora: nom, cognoms, DNI/NIE, data de naixement, telèfon, adreça postal i correu electrònic.


PREMIS
Premi a la millor fotografia en la modalitat mitjà natural: 600 euros.

Premi a la millor fotografia en la modalitat espai domèstic: 600 euros.

Premi especial del jurat a la millor col·lecció (les 3 fotografies): 1000 euros.

Premi d'autor/a local: 500 euros.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario