martes, 4 de noviembre de 2014

Concurs de Fotografía de la Càtedra Bayer CropScience UPV

La Càtedra Bayer ha organitzat un concurs de fotografia amb l'objectiu d'acostar la ciència a un públic general. 

El tema del concurs és "agrosistemes i l'agricultura sostenible".

S'estableixen dues modalitats de fotografies. En la modalitat general, les imatges hauran de reflectir l'espai i l'activitat de l'ecosistema agrari, els agricultors i els cultius.

En la modalitat de ciència i tecnologia agrària, les imatges han d'estar relacionades amb la fauna útil, els organismes nocius, vegetals sans, vegetals afectats per plagues, símptomes de malalties i desequilibris nutricionals, tractaments i mitjans de lluita relatius als diferents cultius, la tecnologia agrària; i han de reflectir l'objecte d'estudi de l'activitat científica, les persones que la realitzen, la seua instrumentació i instal·lacions, o les tecnologies que resulten de l'avanç científic.

A aquest concurs es pot presentar qualsevol persona major d'edat que residisca a Espanya o Portugal. Les imatges presentades han de ser originals i acompanyar-se amb un escrit que comente el fet científic.

S'atorgaran quatre premis, dos en cadascuna de les categories del certamen, dotats amb 1.500 euros per al guanyador i un accèssit de 1.000 euros. Tant les imatges premiades com les finalistes s'inclouran en un catàleg i una exposició per a la difusió del concurs.

El termini de presentació romandrà obert fins al dijous 30 de novembre del 2014.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario