viernes, 28 de febrero de 2014

Bases del concurs de fotografia: “Fotoneta 2014”

1.- Participants: Podran participar joves que tinguen entre 12 i 35 anys (ambdós inclosos) presentant fotografies pròpies. L’edat es comprovarà mitjançant la presentació d’una còpia del DNI o NIE amb el formulari d’inscripció al concurs. No es podran presentar al concurs els guanyadors/es de les edicions anteriors. 

2.- Temàtica del concurs: La temàtica del concurs és: “El patrimoni natural/cultural on es realitzen les accions de la campanya horta neta i/o la sensibilització mediambiental”. S’hi valorarà el caràcter innovador i creatiu de la tècnica utilitzada, així com la naturalesa creativa i original a l’hora de plantejar el missatge mediambiental que arreplega la fotografia. 

3.- Procediment de participació i selecció: Per a participar al concurs Fotoneta cal omplir el pertinent formulari per a cada modalitat segons les indicacions: 

- Modalitat A: foto digital. S’han d’aportar les dades personals que demana el formulari, còpia del DNI/NIE en format digital, i enviar un màxim de 3 fotografies per participant, en format digital JPG, de 1.500 píxels el costat més llarg i un pes de l’arxiu inferior a 3MB per fotografia. Cada fotografia tindrà un títol o lema identificatiu que relacione la foto amb la temàtica del concurs, així com una breu descripció, el lloc i el dia que es fa la foto. FORMULARI FOTO DIGITAL 

- Modalitat B: Instagram. S’han d’aportar les dades personals que demana el formulari, còpia del DNI/NIE en format digital i es podran presentar tantes fotografies com es desitge i amb qualsevol filtre, però sempre amb el Hashtag #HortaNeta2014. S’hauran de compartir les imatges de forma pública, podent-se fer també a Facebook i Twitter. FORMULARI INSTAGRAM 

L’organització podrà revisar i descartar les imatges que no tinguen relació amb la temàtica, que no reunisquen un mínim de qualitat o que puguen resultar de mal gust o ofensives. Totes les fotografies seleccionades d’ambdues modalitats es pujaran a una galeria fotogràfica accessible des del web de la campanya i a commons.wikimedia.org. 

4.- Premis i acte de lliurament: Les fotografies guanyadores s’anunciaran en la web de la campanya i en altres mitjans de comunicació. Els premis consisteixen en una bicicleta plegable pera cada modalitat, valorades en uns 300€ cadascuna, que s’arreplegaran a l’acte de lliurament de premis el dia i hora que es prèviament es comunicarà a les persones guanyadores. El Consorci es reserva la possibilitat d’organitzar una exposició amb totes o part de les fotografies presentades al concurs. 

 5.- Termini d’inscripció i presentació al concurs: El termini per a la presentació de fotografies al concurs finalitzarà el dia 15 de Juny de 2014. 

6.- Cessió i autorització de drets: La participació en el concurs suposa que totes les fotografies se cedeixen sota les condicions d’una llicència lliure Reconeixement i Compartir Igual 3.0 de Creative Commons, CC-BY-SA-3.0 

7.- Protecció de dades: Les persones que participen en el concurs accepten i donen el seu consentiment perquè les dades sol·licitades per a participar en el concurs s’incorporen a un fitxer automatitzat titularitat del Consorci Xarxa Joves.net, per al desenvolupament del concurs i futures comunicacions, i podran accedir-hi en qualsevol moment per modificar o esborrar qualsevol dada o el total d’aquestes, d’acord amb la Llei Orgànica sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD). 

 8.- Exoneració de responsabilitat: El Consorci Xarxa Joves.net queda exonerat i no es fa responsable de l’incompliment, per part de la persona participant, de qualsevol garantia en matèria de drets de propietat intel·lectual, així com de qualsevol responsabilitat que puga derivar-se de l’incompliment o del compliment defectuós de les presents bases per part de les persones que participen en el concurs. 

9.- Jurat del concurs: El jurat estarà format per especialistes en fotografia, tècnics/ques de joventut dels Ajuntaments integrants en el Consorci i la persona guanyadora de l’última edició del concurs Fotoneta. 10.- Base última: Totes les persones que decidisquen participar en aquest concurs s’obliguen a acceptar i a complir aquestes bases, i l’organització resoldrà les qüestions que no s’hi preveuen. Per resoldre dubtes relatius al present concurs podeu adreçar-vos a fotoneta@joves.net

http://hortanetajovesnet.wordpress.com/fotoneta/fotoneta2014

viernes, 14 de febrero de 2014

Heart Inside, tecnología con corazón #heartinside

No te lo vas a creer, pero acabo de instalarle un corazón a mi ordenador y ahora es más humano. En serio. Ahora es capaz de convertir todas mis compras online en donaciones sin que a mí me cueste absolutamente nada.

Se llama Heart Inside, es de Save the Children y es la primera tecnología con corazón que existe porque hace que tu ordenador tenga compasión, empatía, sensibilidad y generosidad.

Gracias al nuevo corazón de tu ordenador, cuando realices tus compras online en las más de 15.000 tiendas afiliadas, éstas darán un porcentaje de sus beneficios a Save the Children. Sin que para ti suponga un incremento de precio y sin que dejes de comprar online como lo has hecho siempre.

Descárgate Heart Inside aquí y echemos juntos una mano a la infancia.

¡Gracias por tu ayuda!




jueves, 6 de febrero de 2014

Series vistas en enero 2014

Para ver todas las series que he visto pulsa en la pestaña SERIES.


En La Cúpula, los ciudadanos de Chester's Mill, Maine, se encuentran aislados del mundo exterior cuando cae de repente una cúpula invisible e impenetrable. A medida que pasan los días empezará a cundir el pánico entre los vecinos, momentos que aprovecharán algunos en beneficio propio mientras que otros tratarán de mantener el orden y buscar la manera de escapar.

 

En la serie Jaque Mate (End Game), Arkadi Balagan, excampeón mundial de ajedrez, después de presenciar el asesinato de su novia, padece un caso severo de agorafobia. Incapaz de salir de su hotel y sin dinero, el arrogante y carismático ajedrecista ruso se convierte en detective valiéndose de su impecable capacidad de análisis para resolver crímenes desconcertantes.

Para ver todas las series que he visto pulsa en la pestaña SERIES.