viernes, 28 de febrero de 2014

Bases del concurs de fotografia: “Fotoneta 2014”

1.- Participants: Podran participar joves que tinguen entre 12 i 35 anys (ambdós inclosos) presentant fotografies pròpies. L’edat es comprovarà mitjançant la presentació d’una còpia del DNI o NIE amb el formulari d’inscripció al concurs. No es podran presentar al concurs els guanyadors/es de les edicions anteriors. 

2.- Temàtica del concurs: La temàtica del concurs és: “El patrimoni natural/cultural on es realitzen les accions de la campanya horta neta i/o la sensibilització mediambiental”. S’hi valorarà el caràcter innovador i creatiu de la tècnica utilitzada, així com la naturalesa creativa i original a l’hora de plantejar el missatge mediambiental que arreplega la fotografia. 

3.- Procediment de participació i selecció: Per a participar al concurs Fotoneta cal omplir el pertinent formulari per a cada modalitat segons les indicacions: 

- Modalitat A: foto digital. S’han d’aportar les dades personals que demana el formulari, còpia del DNI/NIE en format digital, i enviar un màxim de 3 fotografies per participant, en format digital JPG, de 1.500 píxels el costat més llarg i un pes de l’arxiu inferior a 3MB per fotografia. Cada fotografia tindrà un títol o lema identificatiu que relacione la foto amb la temàtica del concurs, així com una breu descripció, el lloc i el dia que es fa la foto. FORMULARI FOTO DIGITAL 

- Modalitat B: Instagram. S’han d’aportar les dades personals que demana el formulari, còpia del DNI/NIE en format digital i es podran presentar tantes fotografies com es desitge i amb qualsevol filtre, però sempre amb el Hashtag #HortaNeta2014. S’hauran de compartir les imatges de forma pública, podent-se fer també a Facebook i Twitter. FORMULARI INSTAGRAM 

L’organització podrà revisar i descartar les imatges que no tinguen relació amb la temàtica, que no reunisquen un mínim de qualitat o que puguen resultar de mal gust o ofensives. Totes les fotografies seleccionades d’ambdues modalitats es pujaran a una galeria fotogràfica accessible des del web de la campanya i a commons.wikimedia.org. 

4.- Premis i acte de lliurament: Les fotografies guanyadores s’anunciaran en la web de la campanya i en altres mitjans de comunicació. Els premis consisteixen en una bicicleta plegable pera cada modalitat, valorades en uns 300€ cadascuna, que s’arreplegaran a l’acte de lliurament de premis el dia i hora que es prèviament es comunicarà a les persones guanyadores. El Consorci es reserva la possibilitat d’organitzar una exposició amb totes o part de les fotografies presentades al concurs. 

 5.- Termini d’inscripció i presentació al concurs: El termini per a la presentació de fotografies al concurs finalitzarà el dia 15 de Juny de 2014. 

6.- Cessió i autorització de drets: La participació en el concurs suposa que totes les fotografies se cedeixen sota les condicions d’una llicència lliure Reconeixement i Compartir Igual 3.0 de Creative Commons, CC-BY-SA-3.0 

7.- Protecció de dades: Les persones que participen en el concurs accepten i donen el seu consentiment perquè les dades sol·licitades per a participar en el concurs s’incorporen a un fitxer automatitzat titularitat del Consorci Xarxa Joves.net, per al desenvolupament del concurs i futures comunicacions, i podran accedir-hi en qualsevol moment per modificar o esborrar qualsevol dada o el total d’aquestes, d’acord amb la Llei Orgànica sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD). 

 8.- Exoneració de responsabilitat: El Consorci Xarxa Joves.net queda exonerat i no es fa responsable de l’incompliment, per part de la persona participant, de qualsevol garantia en matèria de drets de propietat intel·lectual, així com de qualsevol responsabilitat que puga derivar-se de l’incompliment o del compliment defectuós de les presents bases per part de les persones que participen en el concurs. 

9.- Jurat del concurs: El jurat estarà format per especialistes en fotografia, tècnics/ques de joventut dels Ajuntaments integrants en el Consorci i la persona guanyadora de l’última edició del concurs Fotoneta. 10.- Base última: Totes les persones que decidisquen participar en aquest concurs s’obliguen a acceptar i a complir aquestes bases, i l’organització resoldrà les qüestions que no s’hi preveuen. Per resoldre dubtes relatius al present concurs podeu adreçar-vos a fotoneta@joves.net

http://hortanetajovesnet.wordpress.com/fotoneta/fotoneta2014

No hay comentarios:

Publicar un comentario