jueves, 30 de octubre de 2014

III concurs de fotografia contra la violència de gènere ‘NO DONA IGUAL'


Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona el pròxim 25 de novembre, l'INSTITUT VALENCIÀ DE LA JOVENTUT.GENERALITAT JOVE convoca el III concurs de fotografia contra la violència de gènere ‘NO DONA IGUAL', amb el que pretén reconéixer les fotografies que denuncien el problema i advoquen per la no-violència.

L'objectiu del concurs de fotografia és sensibilitzar la població jove sobre el problema social que suposa la violència de gènere i estimular la creativitat dels participants. Al mateix temps es busca conscienciar a la societat en general enfront d'este problema per mitjà de l'exposició de les imatges seleccionades i, sobretot, combatre la indiferència.

Podran participar en la present convocatòria els jóvens residents en la Comunitat Valenciana les edats dels quals estiguen compreses entre els 14 i 30 anys, ambdós inclusivament, a data 31 de desembre del 2014.

Les fotografies s'enviaran únicament per mitjà d'este formulari, en format JPG a 255 ppp, 4000 píxels i/o 40 cm de costat major. Cap arxiu pot superar els 4 MB.

Es podran entregar un màxim de 3 obres, tenint relació entre elles, formant una sèrie, o independentment.

Ampliat el termini fins el 9 de novembre!!!.


Bases

Formulari d'Inscripció

No hay comentarios:

Publicar un comentario