jueves, 3 de julio de 2014

II INSTANTS DE CIÈNCIA UPV


La UPV organitza, de l'1 al 23 de juliol i a través d'Instagram, la segona edició d'Instants de Ciència UPV


La Universitat Politècnica de València (UPV) organitza la segona edició d'Instants de Ciència UPV, el certamen fotogràfic celebrat a través de l'aplicació mòbil Instagram, que té l’objectiu de promoure l'acostament de la població a la ciència aprofitant el potencial difusor dels mitjans socials. 
Les imatges presentades al concurs poden versar sobre qualsevol disciplina cientificotècnica (química, informàtica, telecomunicacions, electricitat, electrònica, mecànica, aeronàutica, biotecnologia...), o sobre qualsevol altre aspecte o visió de la ciència que ens envolta en la nostra vida quotidiana. 

Els participants han de publicar les fotografies en Instagram amb un títol i l'etiqueta #InstaCienciaUPV
Instants de Ciència UPV està obert a qualsevol persona interessada en la ciència i la fotografia. Així, per a participar-hi, n’hi ha prou amb publicar les imatges a través de l'aplicació Instagram (disponible per a Android, iOS i Windows Phone), afegir-hi un títol i l'etiqueta (hashtag) #InstaCienciaUPV.
El termini per a participar en el concurs està obert des del dimarts 1 de juliol fins al dilluns 21 de juliol de 2014. Cada participant hi pot presentar les imatges que vulga, encara que només seran acceptades aquelles pròpies, originals, inèdites, no premiades en cap altre concurs i, molt important, publicades durant el transcurs del certamen. 

El jurat valorarà especialment la creativitat a l'hora de mostrar ciència a través de recursos gràfics
En aquesta edició, a més de la bellesa de la imatge, es valorarà molt especialment la vinculació de les fotografies amb la pràctica cientificotècnica. La creativitat a l'hora de mostrar ciència a través de recursos gràfics serà l'element clau en l'avaluació del jurat.
Tres premis, un dels quals és per votació popular
Instants de Ciència UPV està dotat amb tres premis: dos concedits pel jurat del concurs i un tercer per votació popular a través del mateix sistema d'Instagram (fotografia amb major nombre de “M’agrada”). El primer premi del jurat està dotat amb 300 euros i el segon amb 100 euros. El premi de la votació popular serà també de 100 euros.

El concurs està promogut per la Unitat de Comunicació Científica del Centre de Transferència de Tecnologia, l'Àrea de Comunicació i l'Àrea d'Activitats Culturals de la UPV, i té el suport de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECIT) del Ministeri d'Economia i Competitivitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario