viernes, 16 de noviembre de 2012

6e Concurs de fotos d'oci saludable

BASES DEL CONCURS:

Tu ets original, únic i irrepetible. Sigues sempre tu, mostra’ns-ho amb 3 fotos ben xules i endu-te algun  premi.

1.         Participants.
Podran participar joves entre 14 a 35 anys.

2.         Tema.
El lema serà “Mostra’t com ets” i les fotografies aniran al voltant de la visió que cadascú té de l'oci saludable. 
L'organitzador es guarda el dret d'acceptació de les obres segons s'adeqüen o no a  la temàtica del concurs.  S'accepten tot tipus de retocs i de muntatges.

3.         Enviament  de les fotografies i termini.
Les fotografies presentades han d'estar en format jpg. o tif. mínim a 300ppp.  Els participants enviaran les fotografies al Centre social Matzem de Muro, en suport CD,  memòria USB i descarregar-la al Centre, o per e-mail, adjuntant les seues dades personals. Cada participant podrà enviar un màxim de 3 fotografies, i el termini serà fins el 11 de gener de 2013.  S'entregaran en el centre per a joves, plaça Matzem, 4,
03830, Muro, Alacant, telèfon: 966516104 i correu electrònic: centre_jove@vilademuro.net  Les fotos podran tindre un títol i/o breu comentari explicatiu de l'autor.

4.         Selecció de les obres.
El jurat valorarà sobretot l'originalitat, la creativitat, els aspectes més positius de la joventut que estiguen representats. De les obres rebudes el jurat triarà les finalistes i seran exposades al Centre Social Matzem a partir del 19 de gener, aprofitant la Fireta de Sant Antoni. 

5.         Premis.
S'estableix una única categoria: de 14 a 35 anys.Hi haurà 4 premis i un premi del públic

6.         Exposició pública.
Les obres presentades restaran en propietat de l'Ajuntament de Muro, que podrà exposar-les públicament i/o utilitzar-les en la realització de material gràfic relacionat amb les seues activitats.  Els concursants es responsabilitzaran totalment que no hi haja drets de tercers sobre les fotografies presentades, i respondran davant qualsevol reclamació que pogués sorgir per suposats drets d'imatge o qualsevol altre dret al·legat per tercers.


7.         Condicions de participació.
La participació suposa l'acceptació d'aquestes bases. Les mateixes podran ser modificades per l’Ajuntament de Muro en casos de malentesos i conflictivitat d’interpretació d’aquestes.


www.vermiip.es

Para saber tu dirección IP pública y si tu conexión pasa por un servidor proxy-caché.

 

www.vermiip.es